Oyun Haberleri

It Takes Two Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Arkadaşınızla maceradan maceraya koşarak keyifli vakitler geçirmek ister misiniz? O zaman It Takes Two sizin oyununuz olabilir. İki kişiyle oynanan oyunlar arasında geçtiğimiz senenin en popüleri olmayı başaran ve birçok ödül kazanan bu oyun ile birlikte sizler de keyifli vakitler geçirebilecek ve arkadaşla bilgisayar oyunu oynamanın ne anlama geldiğini çok net bir şekilde anlayabileceksiniz.

Fakat öncesinde bazı detayları bilmeniz ve oyunu oynayıp oynayamayacağınızı öğrenmeniz gerekiyor. Bizler de işinizi kolaylaştırmak adına içeriğimizde It Takes Two sistem gereksinimlerini paylaşacak ve oyunumuza ait detayları sizlere aktaracağız.

It Takes Two Sistem Gereksinimleri 🎮

Macera türünde bir oyun olarak piyasaya sürülen ve yalnızca iki kişiyle birlikte oynanabilen It Takes Two, sizleri bilinmez bir dünyanın içerisine alıyor. Arkadaşınızla birlikte çeşitli gizemleri çözebileceğiniz ve belirli hedeflere ulaşmaya çalışacağınız bu oyunda saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Oyunun konusu ise oyuncak bebeğe dönüştürülen iki arkadaşın mücadelesini anlatıyor. Bu noktada birçok seviyede çeşitli görevleri gerçekleştirmeye çalışıyor ve saatler süren bir maceranın içerisine giriyorsunuz.

Arkadaşlarınızla oyun oynamayı seviyorsanız ve arayış içerisinde bulunuyorsanız Arkadaşlarla Oynanacak En İyi Mobil Oyunlar başlıklı içeriğimizi ziyaret edebilirsiniz.

Eğer arkadaşınızla oyun oynamayı seviyorsanız ve görev yapmalı, adımlı ve seviyeli oyunları beğeniyorsanız, It Takes Two kaçırmamanız gereken oyunlar arasında bulunuyor. Hatta bu noktada birçok oyun değerlendirme firmasının birinci sırasında It Takes Two yer alıyor. Fakat oyunumuz her ne kadar basit gibi gözükse de içerisinde fazlasıyla detay barındırdığı için nispeten güçlü bilgisayar donanımlarına ihtiyaç duyuyor. Bu noktada oyunu satın almadan önce It Takes Two sistem gereksinimlerini incelemenizi tavsiye ediyoruz.

It Takes Two Sistem Gereksinimleri ✔️ 2022
It Takes Two Sistem Gereksinimleri ✔️ 2022

It Takes Two Minimum Sistem Gereksinimleri 🎯

It Takes Two oyununu oynayıp oynayamayacağınızı öğrenmek istiyorsanız minimum sistem gereksinimlerini incelemeniz yeterli olacaktır. Eğer burada belirtilen donanımlardan daha iyi donanımlara sahipseniz gönül rahatlığıyla oyunumuzu satın alabilir ve indirmeye başlayabilirsiniz. Ancak oynamak istediğiniz arkadaşınızın da sistem gereksinimlerini mutlaka incelemeniz gerektiğini unutmayın.

  • Windows 8 veya 10 64-Bit İşletim Sistemi
  • AMD FX 6100 veya Intel Core i3-2100T İşlemci
  • AMD R7 260x veya NVIDIA GeForce GTX 660 Ekran Kartı
  • DirectX Sürüm 11 ve üstü
  • 8GB+ RAM
  • Genişbant İnternet Bağlantısı
  • 50GB+ Depolama Alanı

Belirtilen sistem gereksinimlerine eş değer bir cihaza sahip olmanız halinde It Takes Two oyununu 30FPS değerinde düşük orta grafik ayarlarında oynayabilmeniz mümkün olacaktır. Bu durum bazı zamanlarda donma ve kasma gibi problemleri beraberinde getirebilir. Dolayısıyla daha iyi donanımlara sahip olmanızı tavsiye ederiz.

It Takes Two Önerilen Sistem Gereksinimleri 🪀

Oyunumuzu sorunsuz ve akıcı bir şekilde oynamak istiyorsanız ve deneyimi en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyorsanız It Takes Two önerilen sistem gereksinimlerini karşılamanız gerekecektir. Böylece istediğiniz grafik ayarlarında donma veya kasma olmadan oyunu oynayabilmeniz mümkün olacaktır. Ayrıca bazı durumlarda bilgisayarınızın performansına göre sistem gereksinimlerinin tutarlı olamayabileceğini belirtelim.

  • Windows 10 64-Bit İşletim Sistemi
  • AMD Ryzen 3 1300x veya Intel Core i5 3570K İşlemci
  • AMD R9 290X veya NVIDIA GeForce GTX 980 Ekran Kartı
  • DirectX Sürüm 11 ve üstü
  • 16GB+ RAM (DDR4 önerilmektedir)
  • Genişbant İnternet Bağlantısı
  • 50GB+ Depolama Alanı (SSD önerilmektedir)

Çizgi film tarzı bir oyun olmasına rağmen RTX Teknolojisini de destekleyen It Takes Two, grafik konusunda beklentilerinizin üstünde bir oyunu sizlere sunacak. Bu noktada hem sizin hem de arkadaşınızın yüksek donanımlara sahip bir bilgisayarının bulunması oyun deneyimini en üst seviyeye çıkararak keyifli saatler geçirmenizi sağlayacak.

It Takes Two Sistem Gereksinimleri ✔️ 2022
It Takes Two Sistem Gereksinimleri ✔️ 2022

It Takes Two Nereden Satın Alınır? 💰

It Takes Two oyunu EA Games tarafından piyasaya sürüldüğü için EA Play, Origin ve Steam gibi platformların tamamında bulunuyor. Fakat en uygun fiyat politikası Steam üzerinde bulunduğu ve arkadaşınıza da oyunu hediye edebildiğiniz için Steam platformunu tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır. Normal dönemlerde oyunumuzu 399,99TL’Ye ve indirimli dönemlerde 100TL’ye düşen fiyatlarla alabileceğinizi de belirtelim. Pahalı olmasının arkasında yatan sebepse hem arkadaşınıza hediye edebilmeniz hem oyunun yeni olması hem de hikayesinin oldukça uzun sürmesinden kaynaklanıyor.

Daha fazla oyun hakkında bilgi edinmek ve bilgisayar oyunları dünyasına hakim olmak istiyorsanız Oyun Haberleri sayfamızı inceleyebilirsiniz.

It Takes Two sistem gereksinimlerini karşılıyorsanız ve arkadaşınız da sizinle aynı durumduysa hemen oyunu satın alabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Bu noktada oyuna başlamadan önce tuş kullanımlarını öğrenmeniz ve arkadaşınıza da öğretmenizi tavsiye ederiz. Aksi taktirde yalnızca oyunu öğrenmek için bile saatler harcamak durumunda kalabilirsiniz.

It Takes Two ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular 📌

It Takes Two Kaç GB?

İçeriğimizde de belirttiğimiz üzere It Takes Two oyununu bilgisayarınıza indirebilmeniz için gerekli olan depolama alanı 50GB olmaktadır. Bunun altında bir depolama alanınız bulunuyorsa oyunu indirebilmeniz mümkün olmayacaktır. Ayrıca daha stabil bir oyun deneyimi için daha fazla alana sahip olmanız gerektiğini belirtmeden geçmeyelim.

It Takes Two Ücretsiz Mi?

It Takes Two maalesef ücretsiz bir oyun değildir ve satın alma gerektirir. Ancak oyunu siz satın aldığınızda bir arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Aynı durum arkadaşınız için de geçerlidir. Böylece yalnızca bir kez oyunu satın alarak diğer hesaba ücretsiz aktarılmasını sağlayabilirsiniz. Fakat bunun da bazı kurallarının bulunduğunu ve oyun sahibi oyuna girmedikçe hediye edilen kişinin de giremeyeceğini belirtelim.

It Takes Two Benzeri Oyunlar Nelerdir?

It Takes Two geliştiricisi olan Hazelight firması, yine arkadaşınızla oynayabileceğiniz A Way Out oyununu da piyasaya sürmüştür. Eğer bu oyundan sonra bir benzerini arıyorsanız belirttiğimiz oyunu da deneyebilirsiniz. Ayrıca ikisini bir arada indirimli olarak alabilme şansınız da bulunmaktadır. Bunun için Hazelight Steam sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Cihat Cavit CEBECİ

TeknoBH İçerik Editörü | WebMaster - BT Uzmanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu