Oyun HaberleriTeknoloji Haberleri

Roblox İsim Değiştirme Ücretsiz Nasıl Yapılır?

Roblox isim değiştirme nasıl yapılır? Bildiğiniz üzere oyuncular hesaplarını oluştururken kullanıcı adlarını hiç düşünmeden seçerler. Bu durum birçok oyuncu için daha sonradan pişmanlık hissi uyandırır. Bu noktada böyle his yaşayan kullanıcılar için Roblox bedava isim değiştirme adımlarını paylaşacağız.

İsim değiştirmek için yapılması gerekenler çok basit. Kısaca bahsetmek gerekirsek, Roblox resmi internet sitesine giriş yapın. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra Ayarlar menüsüne giriş yapın. Bu menü içerisinde hesap bilgilerine tıklayın. Karşınıza çıkan pencere içerisinde kullanıcı adınızı göreceksiniz. Burada kalem simgesine tıklayın ve istediğiniz kullanıcı adını yazın ve onaylayın. Bu değişiklikler sonrasında hesap şifreniz istenecektir. İstenilen alana şifrenizi yazın ve onaylayın. Tabi bu noktada bazı engeller veya hatalar alabilirsiniz. Bunun için içeriğimizi okumaya devam etmelisiniz.

Roblox İsim Değiştirme 2022 ✔️ Bedava İsim Değiştirme

Roblox İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?✔️2022
Roblox İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?✔️2022

Roblox kullanıcı değiştirme noktasında uygulayacağınız adımlar çok basit. Bunun için öncelikle Roblox resmi internet sitesine giriş yapın. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki adımları sırasıyla uygulamanız yeterli olacak.

  • Roblox resmi internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
  • Hesabınıza kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın.
  • Hesaba giriş yaptıktan sonra sağ üst tarafta yer alan “Ayarlar” menüsüne tıklayın.
  • Menü açıldıktan sonra “Hesap Bilgileri” kısmına tıklayın.
  • Açılan pencere de kullanıcı adınızın sağ tarafında yer alan düzenle simgesine tıklayın.
  • Son olarak istediğiniz kullanıcı adını yazarak onaylayın.

Yukarıdaki adımları uygulayarak Roblox isim değiştirme işlemlerini yapabilirsiniz. Fakat unutmayın ki, her isim değiştirme işlemini 1.000 Robux’a mâl olacaktır.

Roblox İsim Değiştirme Telefon ve Tablet

Roblox isim değiştirme telefon kapsamında uygulayacağınız adımlarda aslında aynıdır. Telefon üzerinden kullanıcı adınızı değiştirmek için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayabilirsiniz.

  • Roblox’un mobil uygulamasını açın.
  • Uygulama üzerinden hesabınıza giriş yapın.
  • Sağ üst tarafta yer alan Ayarlar (üç çizgiye) menüsüne tıklayın.
  • Açılan ekranda hesap bilgilerinizi göreceksiniz.
  • Hesap bilgileri içerisinde kullanıcı adınızın yanında yer alan düzenle simgesine tıklayın.
  • Ekrana istediğiniz kullanıcı adınızı yazın ve değiştir butonuna tıklayın.

Bu işlemlerin yapılabilmesi için 1.000 Robux ödemesi yapmanız gerekiyor. Eğer ki hesabınızda belirtilen miktar kadar varsa isim değiştirme işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Hangi Sıklıkla Roblox İsim Değiştirme Yapabilirim?

Roblox isim değiştirme işlemleri için herhangi bir sınırlama yok. Burada tek sınırlamanın 1.000 Robux olduğunu söyleyebiliriz. İsim değiştirme işlemlerini hangi sıklıkla yaparsanız yapın, 1.000 Robux ödeyeceğinizi hatırlatalım.

Sürekli olarak kullanıcı adı yada isim değiştirme işlemleri maliyetli olacaktır. Bu yüzden kalıcı ve hatırlatıcı bir isim seçmeniz de fayda var. Roblox’un dışında oynayabileceğiniz muhteşem oyunlar var. Bu oyunların hepsini en iyi mobil oyunlar bağlantısına giderek öğrenebilirsiniz.

Bu içeriğimizde Roblox şifre değiştirme işlemlerini paylaştık. Bu işlemleri hem bilgisayar hem de telefon üzerinden yapabilirsiniz. Ayrıca birçok oyuncu mevcut şifrelerini unutabiliyorlar. Böyle bir durum yapılması gereken tüm işlemleri Roblox şifremi unuttum bağlantısına tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Roblox kullanıcı adı ne olabilir?

Seçeneğiniz kullanıcı adını sürekli hatırlanacak ve akılda kalacak isimler olmalıdır.

Roblox hesabı nasıl kapatılır?

Roblox hesabını kapatmak pek de mümkün değildir. Bu noktada yapabileceğiniz tüm işlemlere https://www.teknobh.com/roblox-hesabi-nasil-silinir/ bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Roblox isim değiştirme ücretsiz

Roblox oyununda maalesef ki ücretsiz olarak isim değiştirme hakkınız bulunmuyor. Her isim değiştirme işlemi için 1.000 Robux ödemesi yapmanız gerekiyor.

Roblox kullanıcı değiştirme

Roblox kullanıcı adını değiştirmek için yapılması gereken işlemler çok basit. Öncelikle Roblox hesabınıza giriş yapın. Hesaba giriş yaptıktan sonra Ayarlar > Hesap Bilgileri > Kullanıcı adı kısmının yanında yer alan düzenle butonuna tıklamalısınız. Bu alanda istediğiniz kullanıcı adını yazarak değişiklik yapabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Cengiz Hakkı KILIÇ

Teknobh.com Kurucusu ve Yöneticisi. | Sistem Destek Uzmanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu