Teknoloji Haberleri

Telefonun Fenerini Açma Yöntemleri Nelerdir?

Telefonun Fenerini Açma içeriğimizde kullandığınız Android cihazlarda el fenerini açma yöntemleri paylaşacağız. Elektriklerin kesildiği veya karanlık bir yerde kaldığınız zaman imdadınıza yetişen el fenerini nasıl açabilirsiniz? Daha doğrusu kolay ve pratik bir şekilde nasıl açabilirsiniz?

Pratik bir şekilde Telefonun El Fenerini Açma yöntemi için üçüncü taraf uygulamalar kullanılabilir. Bu uygulamaları cihazlarımıza kurarak güç düğmesine, ses tuşlarına basarak el fenerini açabiliriz. Bunların haricinde telefonu sallayarak da açabilirsiniz. Burada önemli bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Üçüncü taraf uygulamalarda her uygulamayı indirmeyiniz. Bu uygulamalar içerisinde virüs olabilir. Bu durumda ise paylaşmış olduğumuz teknobh.com/telefonda-virus-belirtileri-nelerdir/ adlı içeriğimizi incelemelisiniz.

Telefonun Fenerini Açma 2022 ✔️

Telefonun El Fenerini Açma yöntemlerin en başında her zaman kullanılan basit yöntem yer alıyor. Bu yöntem ekran kilidini açtığınız zaman yukarıdan aşağıya kaydırmanız gerekiyor. Ekranı aşağıya doğru kaydırdığınız zaman hızlı ayarlar menüsünü göreceksiniz.

Hızlı ayarlar menüsünde direkt olarak karşınıza veya ikinci sayfasında el feneri işaretini göreceksiniz. Bu işarete tıklayarak açabilir veya kapatabilirsiniz. Telefonda El fenerini açmak için hızlı ayarlar menüsünün ilk satırına eklemeniz gerekiyor. İlk satıra eklemek için ‘Tuşları Düzenle‘ kısmından ilk satıra taşımanız gerekiyor. Aşağıdaki görsel de yer aldığı gibi yapmalısınız.

Telefonun Fenerini Açma Yöntemleri 2022 ✔️

Bu işlemleri onaylamak için ‘Tamam’ tuşuna basmanız yeterlidir. Bu işlemin haricinde ses düğmeleri ile el fenerini açmak için yazımızı okumaya devam edin.

1. Ses Düğmeleri İle El Fenerini Açabilirsiniz

Kullanmış olduğunuz Android cihazlarda ses düğmeleri ile el fenerini açabilirsiniz. Bu yöntemi kullanmak için aşağıda paylaştığımız indirme linkinden programı indirmeniz gerekiyor. Uygulama ile ilgili önemli bir bilgi paylaşalım. Bu uygulamayı kurmak için cihazınzda 4 MB’lık boş alan olması gerekiyor. Ayrıca bu uygulama cihazınızda sizi reklamlara boğmaz.

Ses Düğmelerinde değişiklik yapabilmeniz için yukarıdaki programı indirmeniz gerekiyor. Bu programı indirdikten sonra uygulamaya “Erişebilirlik Hizmeti” iznini de vermeniz gerekiyor.

2. Telefonu Sallayarak El Fenerini Açabilirsiniz

Kullandığınız telefonun düğmelerinde fiziksel sorun varsa telefonu sallamanız bu program sayesinde yeterli olacak. Telefonu sallayarak el fenerini açmak için yazımızı okumaya devam edin.

Telefonu sallayarak el fenerini açmak için Shake Flashlight uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. Bu uygulamanın yükleme linkini gene aşağıda paylaştık. Bu program sayesinde yalnızca telefonu sallamanız yeterli olacak.

Uygulamayı indirdikten sonra herşey tamamlanmış olacak. Bu işlemden sonra yalnızca telefonunuzu sallamanız kalıyor. Telefonu sallayarak el fenerini açabilirsiniz. Bu arada telefonu çok fazla salladığınızı düşünüyorsanız, uygulamanın ayarlarındaki hassasiyet oranını değiştirebilirsiniz.

3. Telefonun Fenerini Açmak İçin Widget Kullanın

Telefonun Fenerini Açma Yöntemleri 2022 ✔️

Telefondan el fenerini açmak için El Feneri Widget uygulamasını kullanabilirsiniz.  Bu uygulamanın indirme linkini aşağıda paylaşıyor olacağız. Ayrıca bu uygulamanın kullanımı oldukça basittir.

Görselde de gördüğünüz üzere en alttaki Widget seçeneğine tıkladığınız da ilk sayfada olmalıdır. Widget’a basılı tutarak ekranın herhangi boş bir alanına sürükleyin. Bu arada uygulamanın herhangi bir ayarlar sayfası da bulunmuyor. 

4. Google Asistan Kullanarak El Fenerini Açabilirsiniz

Telefonun Fenerini Açmak için Google Asistan özelliğini kullanabilirsiniz. Bildiğiniz üzere iOS cihazlarda Siri Android cihazlarda Google Asistan bulunuyor. Kilit ekranını açtıktan sonra Google Asistan size ne istediğinizi soracaktır. “El Fenerini Açar Mısın” diye sesli cevap verdiğiniz de el fenerinizi açacaktır. Aynı şekilde “El Fenerini Kapatır Mısın” diye seslendiğinizde de el fenerin kapatacaktır.

Google Asistan ve Siri özelliğini birçok alanda kullanabilirsiniz. El feneri yerine “Haritalar veya internet araması” yaptırabilirsiniz.

Telefonun Fenerini Açma veya Telefonun El Fenerini Açma içeriğimizde kolay yöntemleri paylaştık. Bu yöntemleri kullanarak kolay bir şekilde el fenerini açabilirsiniz.

Telefonun Fenerini Açma İle ilgili Sık Sorulan Sorular 📌

Cep Telefonu Fener Nasıl Açılır?

Telefonun fenerini açmak için kolay yöntemleri içeriğimizde paylaştık. Ancak en kolay yöntem ana ekranda yukarıdan aşağıya hızlı menüyü kaydırmanızdır. Bu ekranda ‘Fener‘ seçeneğini göreceksiniz. Fener yazısına tıklayarak feneri açabilir veya kapatabilirsiniz.

Telefon Feneri Neden Açılmıyor?

Telefonun feneri açılmıyorsa tuşlarında veya LED flaş kısmında sorun olabilir. Paylaşmış olduğumuz programları indirerek tekrardan test edebilirsiniz. Bu uygulamalardan sonrada çalışmıyorsa telefonu teknik servise götürmeniz gerekebilir.

iPhone El Feneri Nasıl Kapatılır?

iPhone’da el feneri açmanın en kolay yöntemi Siri’ye seslenmektir. iPhone cihazlarda “Hey Siri” diye seslendiğinizde sesli komut açılacaktır. Burada el fenerini açar mısınız diye sesli cevap verdiğinizde el feneri açılacaktır. Aynı şekilde el fenerini de kapatabilirsiniz.

Samsung El Feneri Nereden Açılıyor?

Samsung cihazlarda paylaştığımız tüm yöntemleri kullanabilirsiniz. Ancak en kolay yöntem Google Asistan özelliğini kullanmaktır. Bu yöntemi içeriğimizde paylaştık.

Ne Düşünüyorsunuz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Cengiz Hakkı KILIÇ

Teknobh.com Kurucusu ve Yöneticisi. | Sistem Destek Uzmanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu